Pryč od všeho a všech
mezi nimi bolí i dech
Zmizet
Kolik hledalo by?
kdo by si "možná" všiml
Ten Komu by chyběl hadr...
ošoupaná mysl
rohožka u dveří
uvnitř ty šrámy
nikdo je neřeší
Bohužel
řeším je stále
Kruh, spirála, výpusť
odpad, nejsem, tak jak dále?
Pocity tichého blázna
Hledal, přebral, nenašel
Jak krásnou k sobě se hledá?
Stál, hledal, nikdo nepřišel.
Touha je hřích
Radost sprosté slovo
Uznání, ale kdeže pryč, pryč, pryč...
A prázdná mysl blázna se toulá prostorem, i časem....
Omlouvám se,za "bezreakce". A děkuji za pochopení. Tohle je pro mě prostor, kam se mohu "anonymně" vypovídat z toho, co trápí i děsí i těší
08.07.2024 16:35:16 | Protos1182
Smutnění, bolest, osamělost...
zatra zachytil jsi to tak silně...
Jen teda musim honem dodat... nikdo, fakt NIKDO by se neměl cejtit jako hadr!!! A rozhodně ne ten, kdo má tak vnímavou a citlivou duši! Obejmutí i ode mne...
08.07.2024 15:07:07 | cappuccinogirl