je země s modrou oblohou
a mraky jako peří
tam lidé prostě nemohou
vidět, v co neuvěří
tam není místo na hádky
či bezúčelná snění
tam nikdo nečte pohádky
ze strachu, že ho změní
a v zemi té se narodil
věřte mi, je to zvláštní
kluk, který s větrem závodil
a všechno dělal s vášní
co na tom, že se nehýbal
prý zvláštní vada v kódu
on realitu ohýbal
jak jiní pijí vodu
jak jde čas, tak z kluka muž
a z muže chlap se stává
má v pevné dlani ostrý nůž
a jím svět vyřezává
jak do Betlémské skládačky
každý zná svoje místo
jo, když je tělo na sračky
musí být v duši čisto
věřte mi nebo nevěřte
svět blázní čím dál více
klidně si to teď prověřte
pak vytáhněte svíce
a zapalte je s večerem
na počest starých časů
než úplně se poserem
z totální ztráty hlasu
Ten rytmus sedí.
A o kom to je? Protože když realitu ohýbá, jak jiní pijí vodu, tak to musí o někom být.
08.07.2024 22:48:08 | Matahaja