Mít tak moc
Mít tak tu moc
a usebrat se
v tóninách
Tvého hlasu
být cifrou
v časosběru přání
co se nenaklání
za jízdy z okna
být zrakem
lezoucím zpod trička
a prozřít
v katarzi noci
být paprskem
co šimrá a hřeje
zabalená
do natažených rukou
padajícího deště
Mít tak tu moc
usnout v trávě
plné kopretin
hledět na moře
a jen tak
být
v obnaženosti
této chvíle
Přečteno 93x
Tipy 11
Poslední tipující: cappuccinogirl, Ophelia81, Loveless, martinaV, Psavec, Sonador, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)