Dobrej večír řekli mi
a srdce stydělo se
jak dobře je tu na zemi
když slunce připozdí se
jdu si tak trochu po poli
co kolíbá a zpívá
tak dobře abe belo
pozdraví darem který skrývá
Milá Rainy, jsem rád, že je ti dobře na zemi.
08.07.2024 22:32:52 | Matahaja
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?