Škádlení
Trochu škádlím plotýnky
jezdím hlavně rovinky
kopce jim moc nevoní
ohlasí se, zazvoní.
Pohrozí mi bolístkem,
chceš být zase uvnitř skel?
V poloze jen ležící
jenom básně tvořící...
Odpověď znám jedinou
projíždět se krajinou
vnímat krásu naších lesu
bez bolesti a bez stresu.