Anotace: Habr,bard,habr,kráva
Skalpel ve foaye
Otvorým dveře, kupím si lístok na predstavenie
aké to má být pre mna znamenie
Já neprišel som obdivovat krásu těl, ale krásu duší
nie krásu výstrihov, ale krásu očí
Nie lekna v zahradách
ale tajomstva v tvojich snách
Nie jazera v nutri skal
divadlo, nie chirurgický sál