Hokejové šílenství

Hokejové šílenství

Anotace: ...

Celá hospoda zpívá
a není to jen z piva.
Hokejové šílenství,
pro chlapy i pro ženský.
Hymna se šíří prostorem,
pár týpků usnulo za stolem.
Vítězná atmosféra sálá,
k dresu patří i šála.
Pohár vítězů je doma,
Pasta je hokejový Maradona.
Ten hrál sic fotbal jako bůh,
taky se postaral o rozruch.
Teď zbývá už jen díky,
za všechny pamětníky i sklerotiky.
I přes nerozbitné půllitříky,
raději se nepouštějte do politiky.
Autor Inge, 09.07.2024
Přečteno 52x
Tipy 6
Poslední tipující: Jan Kacíř, zase já, szt, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí