Anotace: Báseň byla napsaná v době, kdy moje maminka rekonstruovala své bydlení.A já ji ho pomáhala zařizovat.Ikea nás velmi mile překvapila a to neskutečně sympatickou a ochotnou zaměstnankyní slečnou Alexandrou.Její chování nemohlo zůstat bez pochvaly.I na fb
Milá Ikeo
velká pochvala a poděkování
patří vaší slečně Alexandře
z oddělení nábytku
za příjemné vystupování a její ochotu.
Dobře nám poradila
úsměvem nešetřila.
Díky ní má maminka
skvěle nakoupila
důchody u vás utratila.
Moc si ji prosím važte
zvýšení platu zvažte.
Ještě jednou ji moc děkujeme
a jen to nejlepší do života přejeme.
Ať dál taková zůstane
a pochvala se k ní dostane.