Ako som sa vetvila

Ako som sa vetvila

Anotace: Keď som bola sama pod nebom, vetvila som sa...

 

Keď som bola sama pod nebom,

vetvila som sa, ako sa mi zachcelo.

 

Keď som sa vetvila doprava,

brala som všetko,

čo ku mne doba zaviala.

 

Keď som sa vetvila naľavo,

Vesmírom plávala som 

bezhlavo.

 

Keď sme sa vetvili dokopy,

boli sme po nebo vysokí,

hľadeli sme z výšky dolu,

na korene nášho stromu.

 

Autor Olex, 09.07.2024
Přečteno 42x
Tipy 8
Poslední tipující: jort1, cappuccinogirl, mkinka, Kan, Sonador, Tomcat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc hezký dílko.

09.07.2024 22:45:51 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí