Nebeská
Řeka proudí tmavou oblohou,
jasné hvězdy za to nemohou,
Sirius hlídá tvoji cestu.
Souhvězdí čekají na zázrak,
že neschová je věčný mrak,
snad neskončí jak Antinoa.
Peřeje šumí v zákrutách,
temná hmota bije na poplach,
bílý trpaslík šeptá sbohem.
Přečteno 72x
Tipy 9
Poslední tipující: szt, cappuccinogirl, mkinka, Zápisník myšlenek, zase já, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)