Emoce
Slůvko, které dopomáhá
k pocitům tak sílu dává
výbušná i tesknivá,
radostná i hřejivá.
Ona je předvoj pocitů
první výbuch, že jsi tu.
Ona je první velký cit,
který nelze zastavit.
Tak nechme emoci projevit
je to jen krásný projev, krásný cit.
Z ní je už blízko k smíchu, pláči,
k pocitům co se zevnitř tlačí.
Raději smích
Od ucha k uchu
V duchu prázdnin
I skvělých dovolených
***
Ať se Ti daří ;-))
11.07.2024 09:53:36 | Fialový metal