Paul Klee - Fischbild
v praobojetném zbytnění
archetypálních vášní
v nálevu představ ztracený
jak jsou ty časy zvláštní
když sluch se baví bzučením
a zrak blýskáním vody
snad i já někdy ocením
chuť hrát si na důvody
pak v palpitační extázi
kdy svět se k nule vrací
tak jemně v týle zamrazí
to Bůh nad námi zvrací
Nechtěl bych být v situaci, že něco zmastím tak, aby se mi z toho zvedl kufr. Chudák pámbů. :-))
11.07.2024 14:24:11 | Kan