Zážitek
Poznali jsme jej snad všichni,
třeba na výletě,
na dovolené, na koncertě,
nebo mezi lidmi.
A co na porodním sále...
Jak dítě na nás máve..
To je teprvé zážitek
plný slz a prožitek.
Zážitky se pořád dějí
lidmi kolem procházejí.
Dojímají, prožívají
teplo v nitru nám dělají.