Okénko
Nechám slova plout
bez zjevných pout
v křížovce slabik i vjemů.
Budu jen naslouchat,
že bouřka není ve slalomu
a šeptat lásce domů.
Ona se najde i v průvanu.
S pusou lehce vstanu.
Podám se pak neskutečnému rýmu
v záplavě růží i dotyků.
Ten pocit klíče
do světla z šílené temnoty.
Přečteno 80x
Tipy 36
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, jort1, Paulín, fisus, Iva Husárková, IronDodo, Marťas9, Alala, Ondra, ...
Komentáře (10)
Komentujících (3)