mozaika

mozaika

 

z odřezků kůže svůj obraz si skládám

ze zubů, z kostí pak lepím mu rám

umění mozaiky bravurně zvládám

co umím, to stačí mi, víc nehledám

 

ze starých vlasů si splétám cop vášní

tím vážu ruce vždy, když se chceš bát

polibek na nos, jak kočky...je zvláštní

že i když jsi v háji, tak začneš se smát

 

z nehtů a krve si postavím schody

tak jako kdysi až do svědomí

po nich pak vypustím všechny ty ódy

byla jsi, chcípla jsi v bezvědomí

Autor zase já, 12.07.2024
Přečteno 63x
Tipy 23
Poslední tipující: Jordliana, Fialový metal, Marťas9, Iva Husárková, IronDodo, Fractura cordis aperta, Marten, Kubíno, Kan, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...dneska někdo vypsal básně na "hororové téma"?...;-) už několikátá, co čtu...

12.07.2024 16:54:58 | Marten

líbí

Foto úchvatně dokreslilo atmosféru

12.07.2024 12:11:12 | Anfádis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí