VADNÁ JAKO DANA
Anotace: Šuplíkovka 3.4. 24
Kdysi chtěl jsem sbírat skalpy
Jenže nejsem in
Žádnej playboy z města
Spíš jen lesní manekýn
A tak jsem chtěl lásku
Problém stejnej mám
Říkali mě pásku
Ty zůstaneš sám
Ale já si počkám a narazím si jinou
Naděje a přání jako poslední hynou
Tahle bude mladá a nebude vdaná
A při troše štěstí vadná jako Dana
No a tak vám lidi
Už víc než dvacet let
Kamiony řídím
Ať teplo je či led
Občas s sebou svezu
Ve svym srdci ženu
No a když vystoupí
Těžko zapomenu
Ale já si počkám a narazím si jinou
Naděje a touhy jako poslední hynou
Tahle bude mladá a nebude vdaná
A při troše štěstí vadná jako Dana
Přečteno 75x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Tomcat, Kan, J's .., mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)