říkala
už mi to nejde
říkala
že už je stará
říkala
co na tom sejde
vždyť on si stejně
jen čmárá
říkala
třeba to vidí
že mám dnes
náladu hravou
říkala
asi se stydí
když našel právě
tu pravou
říkala
co když to neví
co když je blbej
jak jiní
plakala
život je svině
co jenom trable
všem činí