Nálepky

Nálepky

Anotace:

Nálepky

Nemáš ráda

A tak hledáš

Svůj odraz 

Jinde

 

V náhodných 

Setkáních

Nacházíš

Poslední dobou

Pochopení

 

Láska 

Se dotýká 

Nás všech

Co spíme

Pod hvězdami 

 

V opadaných

Květech

Vidíš

Stará znamení

Světa za zrcadlem

 

Všechny sny

Se jednou 

Promění 

V obraz 

Tvých dní

 

V probdělé

Letní noci

Najdeš 

Svá přání

Staré víry

 

 

A tak tajně

Doufáš, že svět

Jednou vzdá se

Všech svých rolí 

A nálepky zmizí

Autor Denael, 13.07.2024
Přečteno 61x
Tipy 11
Poslední tipující: cappuccinogirl, Kubíno, Rafinka, Tomcat, mkinka, Psavec, klokotá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí