když v bílé pěně
tak roztouženě
ruka se kůže
dotýká
tam v pěně bílé
bezdechá chvíle
vždyť mráz se růže
netýká
až mrznout bude
ty květy rudé
dávno už budou
vzpomínkou
jako když těla
v té pěně chtěla
být jedním chvíli
malinkou
Co báseň, to poklad. Hrozně se mi líbí tvůj styl.
22.07.2024 12:03:56 | Jordliana
děkuju, to je milé ;)
22.07.2024 14:55:03 | zase já
půvabné, milé, velmi povedené :)
13.07.2024 21:59:32 | narra peregrini
děkuji
13.07.2024 22:49:30 | zase já
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?