Po dlouhé době zacítil jsem vůni kopretin
Ten závan lásky, naděje a lepších dnů
V záplavě zlomených duší a víry
V moři nenaplněných přání a snů
Můj ostrov osamění mi začal mizet v dáli
Avšak stále slyším varovná slova
Že dvě zlomené duše navzájem nemohou se zachránit
Přesto cítím, jak zahřívá mě ten plamínek zas a znova
I když vím, že není správná doba ani místo
I když v tvých očích ztrácí se má láska jako dým
I když tvé srdce necítí, jak moje tluče s ním
Přesto jsem vděčný za závan vůně kopretin