Důvěra je spolehlivost
má sice více podob
je to člověka poctivost
se kterou jde do světa.
Lehce se ztratí
těžko znovu zpět získává
nemusí ji mít bohatí
bohatým se člověk s důvěrou stává.
Je to vlastnost i dar
a tak se k ní musíme chovat dál
neztrácet ji , ale opatrovat
jako dítě ji musíte ochraňovat.
V našem životě hraje důležitou roli,
když ji ztratíte,moc to bolí.
Kde ona už není, není nic
zkuste jít ji hledat do ulic.
Nebo zavolejte na linku důvěry
a povězte co vás všechno trápí
i kdyby jste sebevětší bolest měli
vlídnost na lince vás překvapí.
Neschovávejte své trápení pod polštář v posteli
vždyť náš čas a život se krátí
pojďte ho užívat plnými doušky
život nám připravil nejen tvrdé zkoušky.
Za každým dnem hledejte dobré
pomůžete ostatním, ale i sobě.
Rozevřete náruč , otevřete oči
žijeme na Zemi a ta se točí.
Jsem stejně nadšená hledačka dobrého jako ty, Verunko, a když "najdu", přijímám s pokorou...a úsměvem, pochopitelně:-)*
13.07.2024 23:26:40 | cappuccinogirl
A na houpačku prší
Vlahý déšť
Který stéká po hrudích
Po hyždích
Po stehnech ..
Až budeme přemýšlet
Zda se úplně vše točí;-))
13.07.2024 22:47:12 | Fialový metal