Anotace: První řádek básně jsem našla napsaný (vložený) v jedné půjčené knize.Byla to pro mě výzva pokračovat a něco k tomu připsat.
Kdybych byla déšť
následovala bych každý Tvůj den.
Smáčela bych Ti tělo teď
to je mé přání a můj sen.
Kdybych já byl déšť
tak tolik vody nemám
smáčet Tě každý den.
Chtěl bych být oblohou
a díval se na Tebe celý den.
Dělal co ostatní nemohou
o tom jsem přesvědčen.
Pouhé postesknutí ?
Nikoliv !
Reakce na Tvé řádky ;-)))
***
Kdybych "bylo" ...
To co skrývají Tvé sny
Kdybych "byla" den ...
Po dni
Pak bych "byl" ...
Začátek všeho
Uprostřed Tvé rozšafné ...
Nové stránky
Jenže to je ...
Hodo.bóžové šílenství.
***
Ať se Ti daří tak jak píšeš.
Měj se fajn.
Rád čtu Tvé řádky a úvahy.
Díky.
14.07.2024 03:40:46 | Fialový metal
Děkuji pěkně.Také se měj krásně.
A díky za Tvůj čas, který mi věnuješ při čtení mé básnické tvorby:-))
14.07.2024 08:50:06 | Verunka1