noc tichá, beze slov
potu krůpěj tiše se leskne.
Dech horký jako slunce
ruka hladící jemný mech
Jemně
Tiše
Všude.
Krásná a třebaže velmi krátká
Tak hodně nabitá erotikou
15.07.2024 23:24:19 | Verunka1
To rád jsem, že se líbila
A mysl má, můza se snažila
A tiše pod rouškou tmy
Ruka ta šátrá, plníc roztodivne sny
15.07.2024 23:54:08 | Protos1182