ve zkušební kabince
pojízdného blázince
zkusil jsem si cukání hlavou
měli to tam ve slevě
díky velké úlevě
pro ty kteří v šílenství plavou
dále v akci pro znalce
půl hodiny v kazajce
utažený jako mé city
přihoďte mi k balíčku
pár astrálních kolíčků
připnu si své animozity
pytlík prášků na hlavu
pak si sednu ke splavu
a budu jak Viktórka výti
kdo se asi podiví
starý jsem a šedivý
prostě značně odkvetlé kvítí
zkusil jsem si, co měli
odcházel jsem veselý
asi po tom koktejlu v hlavě
škoda, že jak odjeli
byl jsem zase v prdeli
byl jsem zase v prdeli právě
a tak čekám na středu
že už s nimi odjedu
zašiju se na záchod tiše
sám v plyšovém pokoji
ničeho se nebojím
když můj křik už nebude slyšet
Plyšově polstrovanej pokoj???
A větší klid v duši...žádnej strach???
Tak to kamaráde prrr.. honem místo udělej...do těchhle "lázní" chci s tebou...aspoň na chvilku... jak nám dojde, že tady nudou pojdem, tipuju, že budeme chtít ven:-)))
15.07.2024 13:51:46 | cappuccinogirl
Jednou nebo dvakrát
Skákat na kolečkách
Zkusím
Musím
Vše
Tak nějak
(Jako Ty)
Alespoň sám za sebe ...
Stojím na slepé koleji
A voda je úplně ke všemu (v)olej ...
15.07.2024 12:50:55 | Fialový metal
Blázínku
Ja ti koupím mašinku
Abys všemu ujel hned
Budeš mít zivot
Sladkej jako med
15.07.2024 12:36:11 | Anfádis