Spánek
Anotace: ...to určitě znáte...
Když unaven jsi a ochutnáš
jak spánek sladký jest
do světa snění nahlédneš
jen foukneš na otevřenou pěst
v tu ránu všechno odletí,
vůkol celý svět,
a ve spánku hned vzápětí
můžeš se utápět
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis
Komentáře (1)
Komentujících (1)