ten dům má pater pět
přízemí a ta pod nebem
stejně jak celý svět
pokoj, kde nezebe
i tmavý sklep
a koutek pro tebe
ten dům je plný snů
z nocí kdy sládne dech
i chladných výkřiků
Už prosím Tě mě nech!!!
vteřiny dotyků tam v šeru
na schodech
má krov jak pevný hrad
i kosti kamenné
a každý je v něm rád
tak neříkej, že ne
že nechceš utírat
ty slzy ztracené
za roky v jeho zdech
za tíhu všech těch dní
opři se a jen nech
v srpnovém poledni
na kůži padnout chlad
ten dům je napořád
místem
kde budoucnost
má chuť
jen
umírat