Sedem rokov sa stráca
v dymovej clone.
Cigareta horí pomaly,
ako naše rozhovory o (ne)konečnej láske.
Ryšavý vlas v popolníku,
popol na perách,
čakáme na zázrak,
v kaviarni, kde sa hrá francúzska poézia.
Tie dni,
sú naše.
Aj keď pominú.
Láska nekonečná
v každom nádychu.