na loďce z třísek a nití
vyplouvám k východu
na cestu hvězdy mi svítí
mám aspoň výhodu
že než se potopí ke dnu
má bárka rozbitá
obejmu alespoň jednu
můj plán s tím počítá
potom, až dorazím k cíli
na dno či na nebe
vzpomenu kratičkou chvíli
má lásko na tebe
a jako námořník pravý
vím, že jsi vzdálená
uvolním svázané mravy
beztak jsi ztracená
Líbí se mi to, mimochodem, taky mám jednu Námořnickou publikovanou. Je to inspirativní téma.
19.07.2024 15:24:29 | Vivien
Ale tahle je krásná! Tvá Barka, příteli, to je fakt fajn loďka... námořníku pluj:-)*
17.07.2024 12:18:18 | cappuccinogirl
Skvělé dílo.
***
Na vlnách
Houpy hou
Buď za vodou
Je středa ... je třeba víc námořníků.
Stébla se drž
Pevně jak muž
Chrabrý i divoký
Maják svítí
Klidné moře
Bez úplňku
***
Láska Ti sílu ...
Vždycky dá ...
***
Zdatný jsi Robinsone.
17.07.2024 11:39:36 | Fialový metal