jazykový koutek pro mou zlatou

jazykový koutek pro mou zlatou

slídový jejich koberec
ode zdi ke zdi je čtverec
leskne se a klouže
jako zmrzlá louže

a jak se to řekne švédsky
zní to možná trochu dětsky
mica sino matta
jak z louže do bláta

když jen písmeno se změní
italsky je k podivení
mica sono matta
nejsem blázen - zlatá

Autor kvaj, 17.07.2024
Přečteno 51x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Jordliana, Psavec, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí