Vedlejší produkty

Vedlejší produkty

vyčerpala jsem se na tvém stehně
zakusujeme hlavy
jako by výsledek něco znamenal
neznámé konstanty
absence jako vyvržená pavlač bez lidí
horečnaté škrtání v rozpadlé metrice
tlačíš je, práskáš bičem
ale nejsou ve správné soustavě
ani když vypereš moje vlasy
nescvrknu se do tvého srdce
zavíráme oči a rveme si do nich sirky
hlavně nespat neminout
nebo střihneme novou zápletku
jenže nevyřčené vždy žere syrové
až stříká kolem
slina, miláčku, sjela ti po tváři
vím, že jsi neplakal
až na okraji díry spatříš
kdes bydlel
když už sis vyprosil ticho
zavalilo tě
bloudění tříbí rozum
připíjíme na odcházení
ale tiskneme se za zdí
říční vyhlédnout
ale zírání do tmy
svírající se díry
připomínající počátek
vypaluje játra
jako smuteční chlast
vedlejší produkty 
Autor Ophelia81, 17.07.2024
Přečteno 52x
Tipy 24
Poslední tipující: Jan Kacíř, IronDodo, Sonador, RadekČ, Kubíno, Marten, Emani, Anfádis, Kan, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí