Planeta Zem

Planeta Zem

Anotace: ...

Zmínili jsme, zmínili,
že plevel neroste v obilí.
Co jsou to za blbé kecy,
plevel roste všude přeci.
Tak jako v lůně přírody,
i mezi lidmi se narodí.
Nezaplevelme si vlastní svět,
kdo ví, zda je to naposled,
kdy modrou, krásnou Zemi
můžeme sledovat družicemi.
Možná až dojde pitná voda,
namísto válek začne shoda
a dobro, že se nezaprodá!
Autor Inge, 17.07.2024
Přečteno 43x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Pacik, Kan, cappuccinogirl, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Silné dílko v myšlence:-)*

17.07.2024 14:26:49 | cappuccinogirl

líbí

Mám obavy, že už ten plevel se moc rozmohl.

17.07.2024 14:19:40 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí