jsem tělo z hmoty
které nocí
obchází tmou
pro matný pocit
že se snad změní
věci dané
tam, kde nic není
přikované
kde věci rostou
směrem vzhůru
a pravdu prostou
v noční můru
si doba mění
podle svého
cení se
trefa do černého
jsem jen kus hlíny
uhnětené
strachy a stíny
poplašené
a v prachu doby
jako golem
lásku jak skoby
házím kolem
touhle jsi mne nadchnul, děkuju, ani nevíš, jak ráda jsem si ji přečetla...výrazný téma - a jeho ještě výraznější "nosnej" prostředek... tož šému zdar a všemu zlýmu - zmar:-)*
17.07.2024 21:40:33 | cappuccinogirl