Anotace: pojmenovala bych ji asi po sobě, ale to bych ztratila anonymitu :)
Kdyby tak stačilo...
jenže nestačilo.
Přeslazené kafe,
na poslední chvíli
zakoupená jízdenka,
ale jsem tady.
Zavátá sněhem,
nebo schovaná
pod závějemi?
Záleží na tom
asi tolik,
kolikrát jsi mi
přes léto zavolal.
Je půlka července
zase mám svátek
a cítím se zestárlá,
nic jsem nezměnila,
na sobě,
na tomhle světě,
a stejně jsi to ty,
kdo teď stojí
na posledním řádku...