Staré rány

Staré rány

Staré rány

Staré rány
sestry bolesti
nic dobrého
nikdy nevěští.

Jak se spojí
s pány živly
tělu dávají
extra jehly.

Bolest sem
a bolest tam,
nervy v těle
stále mám.

Není nad to
býti zdravý,
dělat všechno
co tě baví.

Autor Marťas9, 18.07.2024
Přečteno 46x
Tipy 20
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., Kan, martinaV, Anfádis, Fialový metal, Psavec, cappuccinogirl, Kubíno, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí