zhas a jdem
každý z nás
už slyšel tiše
šeptat
Litujem
v nás ten sen
drží se
jak klíště
pro své příště
další den
jen dýchej a plaň
mou hvězdou se staň
buď dál
mým plamenem snů
do posledních dnů
co hřál
zas víš jen
že kdesi kdosi
říká
tohle prostě
nesvedem
pak ten den
ti na rameni
vzlyká
nad
zmařeným snem
co ztratil se v tmách
když snad dostal strach
prý z nás
jak na zemi hrách
se proměnil v prach
a zhas