Teď už je všem dávno líp
Anotace: S věnováním. Fakt.
Slunce si svítí jen tak všem
co se stejně vůbec neznají
A ty mi radíš kam se vydat když už dávno nevím
Kudy kam
Jsem rád že tě ty mrcho jedna
Po svém boku zase mám
Ale zítra bude zase jenom dnes
Pořád jen spěch a stres
Bylo to jenom jako jenom vtip
A teď už je všem dávno lip
Jenomže jsme se za
Se
Pot
Ka
Li
A všechno co jsme zapomněli jsme stejně nikdy neznali
Protože je to jenom jedenáct
LET!!!!!!!
teď si čteš a co si čteš proč si vůbec čteš
Je to dlouhá doba
Jeden
Dva
Tři
Čtyři
Pět
Šest
Sedm
Asi osm
Devět
Deset
Jedenáct
Ty?
A sakra
A Teď už víš že
Až tady nebudu
Tak tady nebudu
Jsi jako maják
Který mi říká
Kam už plout nesmím
A určuješ mou cestu
Když pluju za ní
Zpátky sám k sobě
Po zamrzlém moři
Schoulený v kajutě
Bez oken
Ty jsi to světlo
Které jsem hledal
Abych viděl
Jak vypadá moje poslední cesta
Za tebou
Přečteno 90x
Tipy 15
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Veru, tall&curly, Emani, Marten, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)