Kytici chrp a vlčích máků
bělostné kopretiny osvěží.
Je na louce fialové od bodláků
sbírám mezi křehkou protěží.
Ty květy sbírám pro dívku svoji,
má ráda prostou jejich krásu.
Snad naše srdce v jedno spojí,
v trvalém nekonečnu času.
Prolétli mně nad hlavou ptáci
a včely v květech nektar hledají.
Čas, ať se k nám zády neobrací,
dny láskyplné, snad, na nás čekají.
Krásnou jsi pro ni vybral.
Na luční kvítí
slunko svítí
celej den,
v něm lásky sen,
pouto, poselství,
že...máš rád
té dívce sama louka napoví:-)
Hezounký dílko...hezounkej den měj:-)*
18.07.2024 11:15:40 | cappuccinogirl