Anotace: A to mám depku jenže tohle přišlo tak nějak samo....
Někdy říkám si, zda mají smysl sny
na prstech počítat krásné dny.
Těšit se, něco si přát
Být s tím, kdo chápe duši tvou
Nebýt svou vlastní ozvěnou
slyšet slova jinými vyřčená
Protrhnout pavučiny lží
potkat duši, jenž je souzená.
Poznat harmonii, zahodit bol
ucítit květy z dalekých hor
Koupat se v slunci, písek mezi prsty mít
Smát se, smát se a žít
Smát se a žít určitě smysl má...
Svět těší toho, kdo se usmívá:-)*
19.07.2024 12:06:17 | cappuccinogirl
Krátké a tak krásně napsané..
Já myslím si Cappu to samé...
Smát se ,svůj úsměv dát
Žít naplno a mít se rád.
19.07.2024 21:01:58 | Verunka1