Blázinec krásy

Blázinec krásy

Anotace: Píseň

Na louce plný zvláštních stínů
lehám si v barevném listí snů
Pomalým rytmem se mění les
v tiché noci cítím mírný třes

Ptáci zpívají o hvězdách ze zlata
v očích se zrcadlí poztrácená svoboda
blázinec krásy kam prchají myšlenky
do světa kde mizí strach a trápení

Ref:
Spát v barevném peří tam kam sny jdou
kouzelný svět kde se hvězdy brodí tmou
Procházka v mlze tam kde skončil čas
barevný sen kam utíkám zas a zas

Kolem mě tančí stíny beze jmen
slávy sníh se mění v jemný chlad
V duchu létám když zavřu víčka
vesele plouží se osud – vyhořelá svíčka

Vzpomínky třpytí se jak ranní rosa
jíž procházím nahá, bosá
Barvy svítají jak zázrak ve tmě léta
Usínám v peří kde není konec světa

Ref:
Autor Duhová Rybička, 19.07.2024
Přečteno 58x
Tipy 11
Poslední tipující: kozorožka, cappuccinogirl, jort1, Psavec, Sonador, Ž.l.u.ť.á.k., Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Kouzelné :)

20.07.2024 10:17:41 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí