Věrnost
Těžké slůvko na tělou spoustu lidí vyčpělo.Spoutu lidí táhne chtíč, z reality rychle pryč.Zapomenou na slibyv hlavě hlodá, co kdyby... Z hlavy zmizí i ty slovamusí se začínat jinde, znova.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?