Skála
Hele seru na to ty máš tělo
A já mám taky
Ty máš díru a já mám
Ptáka
Chci si s tebou vrznout
Než skončí poločas
A nic víc mě nezajímá
Jsi čubka a já tě vůbec nechci znát
Nemilovat
Křičím ti do díry a mám pusu úplně pevně zavřenou
Jsi portrét mých já které jsem ještě nevycákal
Luxusní holka
Na hliněných nohách
Holka s velkou šťavnatou prdelí
Neměl bych ale udělám to
Já to opravdu udělám
A až se do tebe udělám
Tak se natáhnu náznak
A přísahám
Že až do neděle se mi nezvedne
S tím už nic
Nenadělám
Chci ti líbat
Víš co
Ale ústa mám pořád zavřená
Přečteno 112x
Tipy 10
Poslední tipující: Veru, IronDodo, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)