NÁPADNÍK

NÁPADNÍK

Anotace: Lázeňský švihák

Kdo to klepe na potvoru
Dveře drží na závoru
Snad je to princ na bujném ohří
V bílém saku to se teď nosí
A já celá rozcuchaná
Měla bych být jako dáma
Vlasy jako chomáč slámy
Na vesnici bude slávy
Po ránu mám velkou ránu
Vypadám na starou bábu
Kde já mám ty střevíčky
Uvážu jen kaničky
Napudruji rychle líce
Podprsenku drží plíce
Namaluji očka
Abych byla kočka
Rťenkou pusu potřu
Panáka já pozřu
Šaty pěkně nadívané
To vše pro Vás milý pane
Kde jen jste ?
Achych jo
Vy jste zašel k sousedce.
Autor BArBArKO, 19.07.2024
Přečteno 46x
Tipy 7
Poslední tipující: Pettie, martinaV, mkinka, Fialový metal, Psavec, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Njn, sousedky holt maj štěstí... pokud to teda nebyl zrovna exekutor:-)))

19.07.2024 22:28:50 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí