Vojdi a neublíž

Vojdi a neublíž

Si v mojom živote

ako kameň

ako skala

nepohne s tebou

žiaden živel

 

(ani ja)

 

len zvetrávaš

prispôsobuješ sa nárokom

všednej každodennosti

...

človek dlho nechápe

kam ho srdce ťahá,

tápa, preskakuje prekážky

padá, vstáva, oprašuje sa

 

tvoje oči odpúšťajú

moje chyby

si ako ľalia

čistý, verný, taký pekný

 

poď sem, chyť sa ma

neopúšťajme sa viac

 

prepletené prsty

a súvisla línia života

z tvojej na moju dlaň

 

vojdi a neublíž.

Autor Pettie, 19.07.2024
Přečteno 43x
Tipy 10
Poslední tipující: martinaV, mkinka, Fialový metal, Marten, Psavec, Loveless, Jordliana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí