vítězové se vzhůru ženou
hnaní plácáním po ramenou
a jejich ženy opuštěně
koukají, kde je volné štěně
občas by to chtělo spíš facku...
21.07.2024 10:46:21 | jort1
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?