Nenávist
Neznám pani Nenávist. Zatím se míjíme, díky Bože...Nechci s nikým být na nože.Vnímám lidi, jejich předností i chyby, snažím se je pochopit,když přijde slovo kdyby...
Jsme na tom stejně
20.07.2024 08:07:00 | mkinka
Díky za nahlédnutí, pěkný den
20.07.2024 10:59:29 | Marťas9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?