Když na své dětství vzpomínám
tak se přitom i usmívám.
Jak hrávala jsem si se svou babičkou
to jsem byla ještě malou holčičkou.
Mě vyprávěla ze života své příběhy
já poslouchala a jedla její dobroty.
Dnes už babička mezi námi není
avšak mě její slova stále v uších zní.
A všechny dobroty které upekla nám
mě naučila a její recepty znám.
Proto kdykoli já něco upeču podle ní
jako bych byla zas v její kuchyni.
Tolik mě toho od sebe naučila
je mi líto, že se ze života ztratila.
Babi byla jsi pro mne velkým vzorem
i díky tobě jsem taková jaká jsem.
Teď mávám směrem nahoru
a děkuji za tvoji skvělou školu.
...já měl obě babičky dost protivný, ale taky vzpomínám v dobrým...na historky rodinný...;-)a péct buchty fakt uměly...
20.07.2024 11:12:00 | Marten
Moje úžasná babička v ničem nepřipomínala tu nejznámější, od Boženy Němcové...přesto si naprosto neskromně myslím, že jsem měla tu nej:-)***
I já se přidám...a podlěkuji...za všechno, babi***
Verunko, děkuji ti za vzpomínkovou pohlazenku*
20.07.2024 11:07:59 | cappuccinogirl