jsem proxy odraz vlastní duše
co ukrývá se jednoduše
v spletitých koutech mojí hlavy
a v nesrozumitelném tvaru
sny nenápadně chytám za ruce
v časech jejich velké slávy
křeč jako křeč, sval nebo hlava
tohle se prostě někdy stává
když den ti skočí kamsi do tmy
a tam, v neviditelném strachu
bláto je voda a hrst prachu
tak pojď a ten vzdor v srdci zkroť mi