Upřímnost
Vlastnost, která má váhu.
Lékař by řekl....
I na zlomeninu je třeba dát dláhu...
Blbé přirovnání...
Upřímnost se cení i bez zaváhání.
V srdci leží pravda.
Na jazyku slova,
vychází až z nitra,
zas a opět znova.
Upřímnost i bolí,
když slova jsou od holí.
Záleží na druhé straně,
jaké tasí na ně zbraně.