Sedím ve vlaku a přišel pán
ten , který je u security zaměstnán.
Poklonu mi hezkou složil,
když mě slečnou mile oslovil.
Pár slov se mnou prohodil
už i vím který rok se narodil.
Jak tiše vlakem postupuje
svůj úsměv asi ukazuje.
Je to dobře tak to býti má
cesta je pak víc příjemná.
Stává se to často ve vlaku?
asi víc začnu cestovat
trochu dostal mě do rozpaků
přestala jsem cestu sledovat.
Já jsem už ale zadaná
slečnou dávno nejsem a syna mám
a za toho kdo má mě teď rád
chtěla bych se jednou vdát.
Úsměv úsměvu
a hned je do zpěvu
a hned je milo...
a já ti přeji, aby vždycky bylo:-)*
21.07.2024 16:30:12 | cappuccinogirl