sluníčko vychází nad hory
dementi startují motory
sekačky, pily, traktory
každý všechno, co má
neděle, vole, je neděle!
když už tě to táhne z postele
tak běž a krákorej v kostele
nedělej kravál doma
Přeně tak, a když náhodou uslyší v neděli tvůj vysavač, tak se ti samí chtějí pominout. :-))
21.07.2024 23:05:29 | Kan
dej vodu na ohřev párků, já zatím zapnu cirkulárku .. ( ukázka z připravované sbírky Nedělní rána :) ).. vystihl jsi to, zase já!
21.07.2024 21:45:47 | Svensen
tak u nás se tihle baví tím, že hned ráno zapálí ohně a na ně hází větvě, trávu, staré dveře, cokoli najdou...v té kouřové atmosféře se zvuk nese líp ;)
22.07.2024 06:42:04 | zase já
Tolik zloby...jako by tě vzbudili po kalbě:-)
21.07.2024 19:23:35 | Ž.l.u.ť.á.k.
to není zloba, to je rezignace... když se ti během pár let vymění sousedi z důchodců na mladé rodinky, tak prostě neuděláš nic.
21.07.2024 19:28:27 | zase já